Bootduiken Tertius Oosterschelde

zondag 10 oktober 2021

Er zijn nog 3 plekken!

We organiseren 2 bootduiken op de Oosterschelde. Geen geklauter over de dijk, je springt zo met je setje aan over boord. We hebben gekozen voor de Oosterschelde, de mooiste duikplek van Nederland.

De Tertius is een voormalig, zeegaand Duits meetvaartuig gebouwd in 1976. Het schip is 25 mtr. lang en 7 mtr. breed. Ruime dekken en uiterst professioneel gebouwd en uitgerust met fishfinder, radar, gps en navtex. Ruime douchegelegenheid en toilet. Ze beschikken over een uitstekend kombuis en een ruime gezellige salon. Aan boord is er de mogelijkheid om tussen de twee duiken je fles te laten vullen (200 en 300 BAR). Tussen de duiken door kun je genieten van een heerlijke lunch.

De kosten bedragen voor Time2Dive leden 68,- euro incl. 2 duiken, koffie, thee, water en lunch. Niet leden betalen 75,- euro.

Vereiste: minimaal Advanced Open Water en 30 duiken; ervaring met stromingsduiken; decoboei verplicht

Heb je zin om mee te gaan. Geef je snel op. Leden van Time2Dive hebben voorrang bij inschrijving. 

Bij afmelding is het helaas niet mogelijk geld terug te geven, we zijn nl. kosten aan de boot verschuldigd. Restitutie kan eventueel plaatsvinden als iemand van de reservelijst jouw plek kan innemen.