Zwembad - Intro freediven ANNULERING ivm coronamaatregelen

vrijdag 29 januari

Ontdek FREEDIVEN met Nanja van den Broek! Meld je nu aan voor de freedive introductie van Nanja van den Broek - Wereldrecordhoudster Freedive 130 meter.

Ben jij ook al een tijdje nieuwsgierig naar Freediven? En ben je benieuwd of het iets voor jou is? Zet dan vrijdag 29 januari alvast in je agenda! Want ein-de-lijk is het zover, Freedive Wereldrecordhoudster Nanja van den Broek komt samen met haar team een uitgebreide Freedive Introductie geven. Zowel theorie als in-water-training! Het beloofd een uitdagende avond te worden.

Wil je met veel ontspanning genieten van het onderwaterleven, of juist je eigen grenzen verleggen? Wat je motivatie om te gaan freediven ook is, Nanja van den Broek weet als wereldrecordhouder freediven en freedive instructeur trainer als geen ander hoe je doelen het beste kunt stellen en bereiken. Haar visie op freediven betekent dat je de sport beoefend op de meest veilige manier en met veel plezier in wat je doet.

De introductie begint om 18.50 uur bij Dive Post Valkenburg met een presentatie. Daarna gaan we naar het zwembad voor de in-water-training. De kosten voor deelname zijn € 35,-. Maximaal 20 personen kunnen deelnemen en je moet minimaal 14 jaar oud zijn. Aanmelden kan bij Gertine Langmuur, stuur een mail aan gertine@divepost.nl of kom naar de winkel.

Ps. Vergeet voor de in-water-training niet je masker, snorkel, vinnen en zwemkleding mee te nemen.