CAMARO Testdagen

zaterdag 08 mei
zondag 09 mei
zaterdag 05 juni
zondag 06 juni

Dive Post organiseert speciale Camaro Testdagen. Op deze dagen kan je het Drytec 3.0 droogpak en het Gamma Xtreme 7mm natpak testen. Van beide pakken hebben we een hele serie pakken om uit te testen. Ben jij benieuwd naar het Camaro droogpak of het nieuwe 7mm natpak dan is nu je kans. Vooraf inschrijving verplicht. Kijk voor meer informatie op de speciale Testdagen pagina.

 

De CAMARO Testdagen bij Dive Post vinden plaats bij duikstek Toolenburgerplas in Hoofddorp. Na aanmelding ontvang je een mail met aanvullende informatie. De testdag is opgedeeld in twee duiksessies. Je kunt deelnemen van 11-13 uur of van 14-16 uur. Vooraf inventariseren we welke duikpak je wilt testen, de geschikte maat voor jou, of je nog andere duikspullen nodig hebt en of je extra begeleiding nodig hebt in het water. Onze staff is de hele dag aanwezig om je te ondersteunen bij jouw testduik en kunnen je informeren over alle mogelijkheden van de pakken.

Maak een afspraak voor onze testdagen op 8 en 9 mei of 5 en 6 juni en kom langs voor een professionele uitleg waarom dit het juiste pak voor jou kan zijn. Je wordt geïnformeerd over de materiaalsoorten en het brede scala aan maatvoeringen. Er zijn 45 confectie maten beschikbaar in de natpakken. Voor de droogpakken zijn er standaard 23 confectiematen. Als daar niet de juiste maat voor jou bij zit, dan kunnen deze zonder meerprijs worden aangepast.

Meer informatie: www.camaropremiumdealer.nl 

 

Aanmelden voor zaterdag 8 mei

Aanmelden voor zondag 9 mei

Aanmelden voor zaterdag 5 juni

Aanmelden voor zondag 6 juni