CAMARO Droogpak Testdag

zondag 01 mei

Dive Post organiseert speciale Camaro Testdagen. Op deze dagen kan je het Drytec 3.0 droogpak testen. Ben jij benieuwd naar het Camaro droogpak, dan is nu je kans. Vooraf inschrijving verplicht. Kijk voor meer informatie op de speciale Testdagen pagina.

 

De CAMARO Testdag bij Dive Post vind plaats bij duikstek Zandeiland 4 in Vinkeveen. Na aanmelding ontvang je een mail met aanvullende informatie. De testdag is opgedeeld in meerdere duiksessies. Vooraf inventariseren we welke maat je past, of je nog andere duikspullen nodig hebt en of je extra begeleiding nodig hebt in het water. Onze staff is de hele dag aanwezig om je te ondersteunen bij jouw testduik en kunnen je informeren over alle mogelijkheden van de droogpakken.

Maak een afspraak voor onze testdag op 1 mei. Kom langs voor een professionele uitleg waarom dit het juiste droogpak voor jou kan zijn. Je wordt ge├»nformeerd over de materiaalsoort en het brede scala aan maatvoeringen. Voor de droogpakken zijn er standaard 23 confectiematen. Als daar niet de juiste maat voor jou bij zit, dan kunnen deze zonder meerprijs worden aangepast.

Meer informatie: www.camaropremiumdealer.nl