Suunto Experience Center

 

Dive Post Dive-equipment is een Suunto Experience Center. 

WAAROM EEN SUUNTO EXPERIENCE CENTER?

 

Beleving

Door een in het oog springende vitrine en speciaal opgeleide medewerkers geeft het Suunto Experience Center je de beleving en ervaring die je bij Suunto duikcomputers mag verwachten. Je ziet er alle modellen en varianten Suunto duikcomputers en de daarbij behorende informatie. Een groot scherm vertoont filmpjes over de producten, het merk en de calculatie modellen die Suunto in hun duikcomputers gebruikt. 
 

Touch & Feel

Introduceert Suunto een nieuwe duikcomputer dan zal je deze als eerste zien bij een Suunto Experience Center. Bij een Suunto Experience Center kun je niet alleen alle modellen zien maar ook voelen en aanraken. Als de Suunto duikcomputer je bevalt kan je deze direct meenemen. Een Suunto Experience Center heeft namelijk alle modellen en varianten altijd op voorraad! Ook alle accessoires, polsbanden, onderdelen en servicebenodigdheden zijn hier direct verkrijgbaar. Wil je een nieuw geïntroduceerd model uitproberen? Ook die mogelijkheid biedt een Suunto Experience Center! Zo is nu de nieuwe Suunto EON Steel uit te proberen bij ons Suunto Experience Center.
 

Opleiding & training

De speciaal opgeleide medewerkers van het Suunto Experience Center beschikken over een zeer uitgebreide kennis van alle Suunto duikcomputers. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen en de werking en instellingen van een Suunto duikcomputer. Uiteraard beschikt een Suunto Experience Center over alle tools, kennis en originele onderdelen om jouw Suunto duikcomputer te servicen.

 

EON STEEL uitproberen

Probeer zelf de Suunto EON STEEL! Bepaal jouw favoriete scherminstellingen en ervaar het verschil tussen weergave in klassieke en grafische style. Wil je graag een duikje maken? Dat is geen probleem. Reserveer een demo-model en beleef onderwater het bedieningsgemak en het Wide-angle Suunto BrightSee™ kleurenscherm van de Suunto EON STEEL! Ontdek de Suunto EON STEEL bij je Suunto Experience center. We hebben twee demomodellen klaar liggen. Aan het proberen van de Suunto EON STEEL zijn geen kosten verbonden. Kom dus snel naar ons Experience Center!

 

Suunto Experience Center Dive Post
Castellumplein 4
2235 CN Valkenburg ZH
071-4087775
info@divepost.nl