Winnaar Sterkste Schakel Verkiezing 2019

Dive Post winnaar van de Sterkste Schakel Detailhandel Non Food

In Grand Hotel Huis ter Duin vond vrijdagavond 15 maart de finale plaats van zestiende editie van de Sterkste Schakel. Bijna 400 ondernemers en bestuurders waren aanwezig op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio Rijnland’’ wordt genoemd. Dive Post werd verkozen als winnaar van de Sterkste Schakel 2019 in de sector Detailhandel Non Food. De motivatie van de jury was zeer lovend en luidt als volgt:

“Dive Post in Valkenburg ZH is een walhalla voor de duikliefhebber. Het is niet alleen een specialistische winkel. Dive Post verzorgt ook PADI opleidingen en bindt haar klanten via het duikteam, waarmee wekelijks duiken worden gemaakt. Bij binnenkomst in de grote winkel in Valkenburg ZH valt meteen de laagdrempelige aanpak op. Zwemvliezen en snorkels voor de beginnende snorkelaar verwelkomen de klant. Direct gevolgd door de eigenaar en zijn partner. Een kop koffie of thee zorgt voor een warm welkom.

Dive Post is in feite zelf de sterkste schakel in de duiksport. Alle facetten komen in dit bedrijf samen. Te beginnen met de duikopleidingen, het verzorgen van de duikuitrusting en daarna het maken van duiken als team. De eigenaren zijn samen de spin in het web, dus eigenlijk de verbindende schakel tussen deze componenten. Met oog voor de natuur, het milieu en een geweldige klantgerichtheid om te komen tot de beste en veiligste duikoplossing. Dive Post is absoluut de nummer 1 in de categorie Detaihandel Non Food.”

Een zeer geslaagde avond voor de eigenaren Cees & Gertine Langmuur die dit jaar hun 20-jarig jubileum vieren met Dive Post. Een bewijs dat als je de klant voorop stelt en servicegericht bent, je een toonaangevend bedrijf in de duiksport kan worden.

Foto: Cees & Gertine Langmuur (gemaakt door Arjan van de Zwart)

Dive Post Valkenburg ZH genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2019

ERKENNING DOOR EIGEN RELATIES

Dive Post Dive-equipment uit Valkenburg ZH is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2019 alweer voor de zestiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Dive Post is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

 

“Stel je voor: je zweeft gewichtloos als een soort Superman door het water langs een kleurrijk rif met honderden, soms duizenden vissen om je heen. Er gaat een wereld voor je open.” Vanaf het moment dat Cees Langmuur op TV de documentaires van Jacques Cousteau zag was hij gefascineerd door de onderwaterwereld en wilde hij duiken. Vanuit die hobby is hij een eigen bedrijf gestart dat is uitgegroeid tot de grootste duikwinkel in de Benelux.

Lees het volledige verhaal op de Sterkste Schakel Verkiezing Nomatie pagina

 

Dive Post Dive-equipment uit Valkenburg ZH strijd mee in de sector Detailhandel Non-food. Uit alle voordrachten wordt  een winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2019 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2019 mag noemen.