Opfrisduik / ReActivate

Heb je al een tijd niet meer gedoken? Heb je het gevoel dat je duikvaardigheden en je duikkennis opgepoetst moeten worden? Dan heb je twee mogelijkheden:

De Opfrisduik is de snelste manier om je duikvaardigheden weer op te frissen. Als je langere tijd niet hebt gedoken, is een opfrisduik aan te bevelen. De vaardigheden uit de Open Water Diver opleiding worden versneld onder de loep genomen. We lopen kort door de theorie en je krijgt een uitgebreide briefing om alle tekens en veiligheidsregels weer op te frissen. In het zwembad maak je een duik met een PADI Professional en nemen we de belangrijkste oefeningen met je door die horen bij je Open Water opleiding. De opfrisduik duurt één avond en is optioneel uit te breiden met een extra avond.

Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de hele basis weer herhalen, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes. Meld je aan voor de ReActivate Touch (tablets of mobiele apparaten) of ReActivate Online (computer) via de PADI site. In het ReActivate programma duik je onder in verschillende duikscenario’s en neem je beslissingen, die je kennis van de duikveiligheidregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie, waar je dat nodig acht. In het zwembad oefen je met een PADI Professional alle belangrijke skills en oefen je de duikvaardigheden die jij nog graag zou willen herhalen. Het ReActivate programma duurt één avond (exclusief eigen voorbereiding vooraf). Na het volgen van het ReActivate™ programma ontvang je een nieuw brevet waarmee je kunt aantonen, dat je er weer helemaal klaar voor bent om onderwater te gaan.

​Je maakt hernieuwd kennis met duiken zodat je je weer prettig voelt in de onderwaterwereld. Een Opfrisduik of ReActivate is vooral nuttig als je een poosje niet gedoken hebt en je weer wilt wennen aan het duiken. Je kan bij ons elke week terecht in het zwembad in Katwijk of Zoetermeer voor een Opfrisles of een Reactivate programma.

Aanmeldingformulier Opfrisduik en ReActivate

Image CAPTCHA
Vul de letters in uit de afbeelding.