E-learning

Niet iedereen kan tijd vrij maken om met medecursisten en een instructeur in de avonduren of in het weekend de theorie te behandelen. Sommigen werken op onregelmatige tijden. Soms is een opleiding leren op afstand een goed optie. Hier komt PADI eLearning om de hoek kijken. Zo kan je een deel van je PADI-duikbrevet online behalen

Begin online met je duikbrevet en volg het klassikale deel van de PADI Open Water Duik opleiding waar en wanneer het jou uitkomt, en in je eigen tempo, met PADI eLearning. Leren duiken omvat zowel theorie als praktijkvaardigheden. De eLearning verzorgt de theorie voor de Open Water opleiding die je moet kennen. De resterende vaardigheden ontwikkel je door echt te gaan duiken met een van onze PADI Instructeurs. Terwijl je de stof doorneemt van de online cursus of nadat je alle onderdelen af hebt, kun je je e-learningverslag afdrukken en ermee naar onze duikwinkel gaan voor de volgende fase van je onderwateravontuur.

PADI eLearning geeft je:

- Online toegang tot het theoriedeel van de cursus - een jaar lang

- Onbeperkt toegang tot een online versie van het lesboek

- Leren in je eigen tempo en in je eigen tijd

- De mogelijkheid om een bezoek te brengen aan of contact op te nemen met ons duikcentrum

 

Koop PADI eLearning via een beveiligd online betaalsysteem. Er worden extra kosten in rekening gebracht voor de lessen in het zwembad en buitenwater.
 

Wil je de duiksport aan iemand cadeau doen?

Koop een PADI eLearning-toegangspas zodat je vrienden, kennissen en familie onder water met je mee kunnen. Het is een prachtig cadeau voor verjaardagen, vakanties of speciale gelegenheden.