Advanced Open Water

Op flink wat beroemde duikplekken ter wereld mag je, vanwege bijvoorbeeld diepte en moeilijkheidsgraad, alleen duiken als je een Advanced brevet kunt laten zien. Het is dus helemaal geen verkeerd idee om nadat je je Open Water Brevet hebt gehaald, je duikkennis en vaardigheden verder te verdiepen. Dive Post biedt Advanced opleidingen aan van PADI.

In de Advanced Open Water cursus van PADI maak je in vijf buitenwater duiken kennis met vijf specialties. Onderwater navigatie en diepduiken zijn verplichte onderdelen, de drie andere duiken kies je in overleg met de instructeur. De theorie leer je door middel van thuisstudie. En tijdens een korte bespreking kan je samen met de instructeur checken of je de lesstof goed hebt begrepen.
 

Gratis Advanced Open Water

Het is ook mogelijk 5 Specialties te volgen en gratis je Advanced Open Water brevet te halen (deze mogelijkheid staat niet op onze site, voor meer informatie kan je in de winkel terecht). Binnen 2 jaar moet je 5 Specialties volgen waarna je van ons gratis je Advanced Open Water brevet krijgt. 

Aanmeldingsformulier Opleiding

Image CAPTCHA
Vul de letters in uit de afbeelding.