Dive Post doet mee aan Duik Nederland Schoon

26 mei doen we als duikteam van Dive Post mee aan de sponsorduik van Duik Nederland Schoon. Opgeven kan via het speciale event: https://www.facebook.com/events/684456505327113

26 MEI ‘19 organiseert Duik Nederland Schoon de allereerste Sponsorduik voor het Goede Doel; de Plastic Soup Foundation!

Duikers kennen het belang van schone oceanen en het behoud van het kwetsbare onderwaterleven. Deze prachtige onderwaterwereld is in nood en heeft onze steun hard nodig. Wil jij daarom ook in actie komen? Schrijf je dan nu in voor de eerste editie van de Duik Nederland Schoon ‘Sponsorduik' via https://www.facebook.com/events/684456505327113

 

HOE WERKT HET?

Doneer aan de Plastic Soup Foundation. Je kiest zelf het bedrag dat je wilt doneren. Door de Plastic Soup Foundation te sponsoren ben je automatisch ingeschreven. Je donatie is dus gelijk je startbewijs!

Schrijf in de reacties “Ik start!”, dan weten wij dat je erbij bent.

Je kan je ook laten sponsoren en/of vrienden uitnodigen om mee te doen. Hoe meer duikers zich inschrijven en niet-duikers die sponsoren, hoe hoger de opbrengst voor de Plastic Soup Foundation!

——————————

DUIK MEE EN MAAK KANS OP DE PLASTICSOEP TROFEE!

De Challenge is een onderwater parcours, waarbij je tijdens je duik een aantal vragen tegenkomt. De antwoorden schrijf je op een leitje en lever je na de duik in bij de wedstrijdleiding. Aan het einde van de dag, om 15.00 uur, maken we de winnaar van de eerste Plasticsoep Trofee bekend. Daarnaast krijgt elke duiker een clean-up zak mee, waar je het afval in kan doen dat je tegenkomt tijdens je duik. Zo is het ook gelijk een Clean-Up dive!

Programma

9.00 UUR – STARTSEIN

Elk buddy team kan tussen 9.00 en 14.00 uur starten op een tijdstip naar keuze. Tot uiterlijk 14.30 uur kan je de antwoorden inleveren!

15.00 UUR - UITREIKING PLASTICSOEP-DUIKTROFEE

De totale opbrengst van dit evenement gaat naar de Plastic Soup Foundation. Zo vechten we samen voor schonere oceanen en een gezondere wereld.