Camaro Testdagen oktober 2021

Dive Post organiseert zondag 17 oktober een Camaro Testdag of maak een prive testafspraak in de periode 4 okt - 17 okt. Op deze testdagen kan je het Drytec 3.0 droogpak testen. Ben jij benieuwd naar het Camaro droogpak, dan is nu je kans. Vooraf inschrijving verplicht. Kijk voor meer informatie op de speciale Testdagen pagina.

De CAMARO Testdagen bij Dive Post vinden plaats bij duikstekken Zandeiland 4 in Vinkeveen en Toolenburgerplas in Hoofddorp. Na aanmelding ontvang je een mail met aanvullende informatie. De testdag is opgedeeld in twee duiksessies. Je kunt deelnemen van 11-13 uur of van 13-15 uur. Vooraf inventariseren we welke maat je past, of je nog andere duikspullen nodig hebt en of je extra begeleiding nodig hebt in het water. Onze staff is de hele dag aanwezig om je te ondersteunen bij jouw testduik en kunnen je informeren over alle mogelijkheden van de droogpakken.

Maak een afspraak voor onze testdag op 17 oktober of maak in de periode 4 okt - 17 okt een prive testafspraak op een dag naar jouw voorkeur. Kom langs voor een professionele uitleg waarom dit het juiste droogpak voor jou kan zijn. Je wordt geïnformeerd over de materiaalsoort en het brede scala aan maatvoeringen. Voor de droogpakken zijn er standaard 23 confectiematen. Als daar niet de juiste maat voor jou bij zit, dan kunnen deze zonder meerprijs worden aangepast.

Meer informatie: www.camaropremiumdealer.nl 

 

Aanmelden voor testdag