Bezoek Dive Post op Duikvaker

Wij staan dit jaar op de PADI Center stand. We zijn te vinden in hal 1 stand 7740.

Je kunt bij ons terecht voor alle PADI duikopleidingen. Ook voor TEC opleidingen en professionele opleidingen. Onze eigen PADI Silver Course Director Chris Azab is ook beide dagen aanwezig. We hebben leuke acties tijdens de beurs, dus een bezoekje aan onze stand is zeker een aanrader!

Als PADI 5* IDC Centre en TecRec Centre verzorgen we alle opleidingen. Waaronder een breed scala aan specialties zoals Droogpak, Navigatie, Diepduiken, Stroming, Wrakduiken, Nachtduiken, PPB, Zoeken & Bergen en Bootduiken.Maar ook droge specialties zoals Nitrox, Equipment, EFR en Emergency O2 Provider. Verder ook hele bijzondere specialties zoals Sea Survival, Sidemount, Self Reliant en Volgelaatsmasker. 

We hebben een mooie planning gemaakt voor 2017, waarin alle opleidingen aan bod komen. Kom langs voor meer informatie of schrijf je gelijk in op de beurs en maak gebruik van een leuk voordeel! 

Ga gelijk naar de Planning duikopleidingen Dive Post

In het weekend van 4 en 5 februari 2017 vindt de Duikvaker plaats in Houten. Dit is de Nederlandse duikbeurs, welke voor de 25ste keer wordt georganiseerd. Ga een dagje inspiratie opdoen op de Duikvaker.