Duikmedische keuring

zaterdag 15 juni 2019

Er is nog 1 plek.

Dive Post Zoetermeer verzorgt ook je duikkeuring 

Iedereen weet dat (sport)duiken niet alleen persoonlijke risico's met zich kan meebrengen, maar ook voor je buddy. Het is dus in beider belang dat je fit bent en gezond het water in gaat. Verschillende duikorganisaties verplichten inmiddels hun leden tot een medische keuring. Tot 45 jaar eens in de drie jaar,  45 tot 50 jaar een in de twee jaar en ouder dan 50 jaar ieder jaar.
Dive Post Zoetermeer vindt jouw gezondheid en die van je buddy van groot belang. Daarom organiseren wij in onze winkel een medische keuring. De duikmedische keuring wordt verricht door dr. Olga de Bakker, zelf duiker en duikerarts C. Olga voert uitgebreide medische keuringen uit volgens de richtlijnen van de Ned. Ver. voor Duikgeneeskunde (NVD) en de NOB en de keuringen zijn internationaal erkend (PADI, CMAS, NAUI, SSI, IDD etc.)

Wil je weten waar de duikkeuring uit bestaat. Kijk op: http://www.sportduikerarts.com/Keuring.html
Op verzoek kan er ook een leestest of uitgebreide cholesterolmeting (tegen betaling) worden uitgevoerd.
De keuring duurt 35-45 minuten en kost 60,- euro.  

Als je wordt goedgekeurd ontvang je ter plaatse een internationaal erkende 'fit to dive' verklaring en/of  een vermelding in je logboek (NOB b.v.). Tegen een gering tarief kan je ook kiezen voor een plastic card. Tevens ontvang je een verslag van de belangrijkste keuringsbevindingen. Op verzoek kan je een rekening voor je verzekeraar ontvangen (SMI erkend).