Workshop EFR in a glance

donderdag 15 februari
zaterdag 17 februari
zaterdag 24 februari

Elke Rescue duiker heeft de EFR-opleiding gevolgd die je kennis en kunde bijbrengt op het gebied van primaire en secundaire zorg bij ongevallen. Eigenlijk is dat gek, want EFR is toch belangrijk voor elke duiker. Sterker nog: voor iedereen! Want ook jij kan bijvoorbeeld worden geconfronteerd met een hartstilstand of ander ongeval. Kennis van het werken met een AED en reanimatie zorgt er voor dat je familie, vrienden of buren hun leven kunt redden.

Om die reden organiseren we bij Dive Post voor duikers die geen Rescue duiker zijn een ‘EFR in a glance’ workshop. Hierin worden de hoofdlijnen van beademing, gebruik van een AED, stelpen van bloedingen en het inzetten van noodzuurstof behandeld.

De workshop is GRATIS en duurt circa een uur. De workshop wordt verzorgd door instructeurs Bernard van der Weerdt en Peter Pot. De workshop wordt gegeven op drie momenten:

Optie 1: donderdagavond 15 februari van 19:30 - 20:30 uur
Optie 2: zaterdagochtend 17 februari van 10:30 – 11:30 uur
Optie 3: zaterdagochtend 24 februari van 10:30 – 11:30 uur

Als je wilt meedoen, kun je je opgeven door een berichtje te sturen naar Gertine Langmuur (gertine@divepost.nl) en geef daarbij aan welke workshop (optie 1, 2 of 3) je wilt volgen. Aan elke workshop  kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Uiteraard mag je partner ook meedoen!