Rescuedag Toolenburg

zondag 30 juni

We organiseren op zondag 26 juli een Rescuedag bij xx. Vandaag komen allerlei veiligheidsaspecten aan bod. Een goede opfrisser voor iedereen die zijn Rescue cursus heeft afgerond. Ook voor de mensen die in de toekomst de Rescue cursus willen volgen, geef dit een goede indruk. Uiteraard mogen Open Water duikers en Advanced duikers ook gewoon meedoen. De Rescuedag wordt georganiseerd door Martijn Grootveld. We verzamelen om 10:00 uur bij de duikstek.

Voor de mensen die alleen een duikje willen maken is dat ook mogelijk. De Rescuedag wordt gecombineerd met een teamduik.

Opgeven voor de Rescuedag kan via een mail aan gertine@divepost.nl, in de winkel of tzt via facebook

Duikstek
Op drie locaties, op 3, 7 en 10 meter diep, zijn vijf grote rifbollen afgezonken. Op de rifbollen gaan verschillende soorten sponzen, zoetwater poliepjes en driehoeksmosselen groeien, wat aantrekkelijk is voor vissen en ander leven. Ook is er een platform, wrakjes en wilgenmatten en diverse andere objecten te vinden net als baars, karper en snoek.

Route
De locatie van de plas is aan de IJweg, de ingang van de parkeerplaats ligt tegenover IJweg nummer 1213. Ook de route naar Restaurant Long Island.