Nature Talks

Op 13 november zijn onderwaterfotografie en -film het gesprek van de dag tijdens Nature Talks, het jaarlijkse festival voor natuurfotografen. En dat gaat gebeuren in de DuikeninBeeld-zaal, waar gerenommeerde Nederlandse fotografen en -filmers boeiende presentaties houden en Brian Skerry, één van dé onderwaterfotografen van National Geographic het sluitstuk zal vormen. Dat wil je niet missen!

Op beide dagen zijn er 7 parallelle programma’s waarin natuurfotografie en natuurfilm van diverse kanten worden belicht. Ook de onderwaterfotografie en -film! Op 13 november heeft DuikeninBeeld een boeiend én interactief programma voor je samengesteld met niet de minste fotografen en filmers:

De presentatie is in handen van (onderwater)natuurfotograaf Paul Raps.

Het programma:
10:30-11.15 Willem Kolvoort
11.45-12.30 Noordzee-fotografen Cees Kassenberg, Cor Kuyvenhoven, Udo van Dongen
13.00-13.45 Wendy Hoevenaars
14.15-15.00 Ron Offermans
15.30-16.15 Klaudie Bartelink en Peter van Rodijnen
16:45-17:15 Presentatie van het boek ‘In de Diepte’ van Duik de Noordzee Schoon
18.00-20.30 Brian Skerry

Locatie
De Reehorst, Bennekomseweg 24, Ede

Tickets
Er zijn verschillende soorten ticket:
– Basisticket voor het dagprogramma: 15 euro (je hebt toegang tot de DuikeninBeeld-zaal tot en met 17 uur en de presentaties in de andere zalen, met uitzondering van de hoofdsprekers) – Prijs 15 euro
– Basisticket voor het dagprogramma (als boven) plus de DuikeninBeeld-presentatie van Brian Skerry  – Prijs 30 euro
– Ticket voor de DuikeninBeeld-presentatie van Brian Skerry (toegang vanaf 17 uur) – Prijs 25 euro

De presentaties in de DuikeninBeeld-zaal tot 17.00 uur maken deel uit van het basisprogramma van Nature Talks. Met een basisticket heb je toegang tot alle onderdelen van het basisprogramma (dus ook buiten het onderwater-deel). Wil je andere presentaties van hoofdsprekers bijwonen (met uitzondering van de DuikeninBeeld-presentatie van Brian Skerry), dan heb je een dagticket of weekendticket hoofdprogramma nodig.